skip to Main Content

“Onderzoek de natuur, houd van de natuur, blijf dicht bij de natuur. Ze zal je nooit teleurstellen.”
Frank Lloyd Wright

In deze tijd is het van groot belang dat we onszelf beschermen tegen overprikkeling. Bij Zebra-Zorg beschouwen we de natuur als best denkbare herstelplek en als kostbare inspiratie- en ontwikkelplek. In de natuur liggen lessen en voorbeelden voor het oprapen, daar doen we graag ons voordeel mee.

Op de Zebra-Zorgboerderij verbinden we kinderen, jongeren en volwassenen (weer) met de natuur. Dat doen we op een prachtige locatie midden in de natuur met hulp van boerderijdieren. In onze professionele begeleiding, coaching en trainingen staan dieren in veel gevallen centraal.  Hun unieke, eenvoudige, woordeloze en vooral oordeelloze bijdrage blijkt keer op keer van grote waarde.

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Volg daarom onze Facebook-pagina Zebra-Zorg en vorm zo je beeld over het leven, het werk, het ritme en de inzichten op onze boerderij.

Ricky Elenbaas heeft de visie en methodiek van Zebra-Zorg uitgebreid beschreven in een compleet en overzichtelijk document dat wij u op verzoek graag toesturen. U kunt uw interesse via info@zebrazorg.nl kenbaar maken.

 

zz-veer-small
Back To Top