Vacatures jeugdzorg en gehandicaptenzorg op onze zorgboerderij

Hier zie je de openstaande vacatures bij Stichting Zebra-Zorg. Wanneer er op onze zorgboerderij geen vacatures zijn, maar je toch denkt dat jouw expertise van toegevoegde waarde zal zijn stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@zebrazorg.nl

Met regelmaat zoeken wij ook vrijwilligers. Mocht je interesse hebben neem dan contact met ons op via de contactpagina.

  • Vacature vrijwilliger vervoer voor de dagbesteding

    Zebra-Zorg is een gezellige zorgboerderij in Vogelenzang. Dagelijks komen enthousiaste deelnemers de dieren verzorgen, de weitjes schoonmaken, een spelletje doen, wandelen, klussen in de moestuin etc. Ook maken ze samen prachtige kunstwerken. Daarnaast is er natuurlijk individuele aandacht!

    Maar hoe kom je op je favoriete plek als je niet zelfstandig kunt reizen? Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers die in de ochtend een van ongeduld trappelende deelnemer willen halen en/of in de middag een voldane deelnemer weer terug naar huis willen brengen.

  • Hbo/mbo zorgstagiaires gezocht voor schooljaar 2024/2025

    In deze tijd is het van steeds groter belang dat we leren hoe we onszelf kunnen beschermen tegen overprikkeling. Bij de Zebra-Zorgboerderij beschouwen we de natuur als best denkbare herstelplek en als kostbare inspiratie- en ontwikkelplek. In de natuur liggen lessen en voorbeelden voor het oprapen, daar doen we graag ons voordeel mee.

    Zebra-Zorg zoekt hbo/mbo zorgstagiaires voor schooljaar 2024/2025: social work/ pedagogiek/ toegepaste psychologie/ sociaal werker/ maatschappelijke zorg