Stichting Zebra-Zorg zoekt zoekt vrijwilliger vervoer voor de dagbesteding

Zebra-Zorg is een gezellige zorgboerderij in Vogelenzang. Dagelijks komen enthousiaste deelnemers de dieren verzorgen, de weitjes schoonmaken, een spelletje doen, wandelen, klussen in de moestuin etc. Ook maken ze samen prachtige kunstwerken. Daarnaast is er natuurlijk individuele aandacht!

Maar hoe kom je op je favoriete plek als je niet zelfstandig kunt reizen? Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers die in de ochtend een van ongeduld trappelende deelnemer willen halen en/of in de middag een voldane deelnemer weer terug naar huis willen brengen.

Momenteel rijden we met een groepje van meerdere vaste vrijwilligers, zodat er ook diensten opgevangen kunnen worden van elkaar. Of je nu een keer in de week kunt rijden of bijvoorbeeld vijf keer, dat maakt niet uit, met alle steun zijn wij blij.
De deelnemers worden om 9.30 uur bij de ingang door de begeleiders warm opgevangen. ’s Middags gaan de deelnemers om 15.30 tevreden weer terug naar huis.

We verwachten dat je beschikt over een eigen auto. Vanzelfsprekend krijg je een kilometer vergoeding. Wij vragen van al onze vrijwilligers een VOG.

Een ding staat voorop je bezorgt een enorme tevreden lach op de gezichten van de deelnemers en hun ouders/verzorgers! Zij zullen je in alle opzichten enorm dankbaar zijn.

Spreekt bovenstaande je aan of heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met Rosalie Bannink, 06-51558916 | administratie@zebrazorg.nl

Bekijk ook ons filmpje op youtube: https://youtu.be/LZdXVrIzMDE

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!