Skip to content

 

Ik ben Polka

Ik ben een van de vier minivarkens. Je kunt wel zeggen dat ik degene ben die bij ons thuis de broek aan heeft. Ik verdeel graag de maaltijden en de slaapplaatsen. De twee heren por ik regelmatig op tot meer actie: ze kunnen zo verschrikkelijk lui zijn! Als mijn hormonen met mij aan de haal gaan in de zomer en de heren mij links laten liggen, reageer ik me soms af op mensen. Met mijn modderneus duw ik dan hard en opdringerig tegen broekspijpen aan en als ik het erg te pakken heb spring ik wel eens gillend tegen een been op. Dat die opdringerigheid me niet in dank afgenomen, snap ik wel. Ik ben zelf ook blij als de rust weer terugkeert in mezelf. Maar, ik ben en blijf de regeltante!

Bekroon het werk van Polka met 10 euro per maand >>

Ik ben Dot

Van de vier minivarkens heb ik de meeste stippen en de smalste taille. Dat laatste komt vooral door mijn zus Polka die tijdens het eten nogal grote porties voor zichzelf opschept. Ik vind daar wel wat van maar dat helpt niet echt. Voordeel is dat ik niet lijdt aan overgewicht en de beste conditie van allemaal heb. Ik vind het heerlijk om door kinderen geaaid te worden over mijn kop of langs mijn buik. In tegenstelling tot mijn zus, heb ik geen last van knorrige buien en daar ben ik best blij om. Ik ben de zachtaardige.

Bekroon het werk van Dot met 10 euro per maand >>

Ik ben Sjors

Ik ben een roze varken. Dat wil zeggen, als ik net onder de douche vandaan kom. Dat roze is overigens best een probleem in de zomer. Ik heb dan de neiging om snel te verbranden in de zon en dan ben ik niet meer roze maar zo rood als een kreeft. Ik word dan regelmatig ingesmeerd met zonnebrandcrème factor 50! En als dat onvoldoende helpt verhuis ik naar mijn zomerverblijf in de schaduw. In mijn winter en zomerverblijf houd ik er dezelfde hobby’s op na: slapen en eten. Ik ben de slaapkop!

Bekroon het werk van Sjors met 10 euro per maand >>

Back To Top