Skip to content

Ik ben Ina

Al tijdens mijn eerste schreden op Zebra-Zorgbodem heb ik een bijnaam te pakken: Hare Majesteit. Goed gekozen, vind ik zelf. Friese melkschapen staan bekend om hun elegante loopje en behalve dat ben ik sowieso niet zomaar iemand!
Op mijn vorige boerderij werd dan ook gezegd: ‘onze Ina gaat alleen weg naar een vijf sterren huisje!’ Nou, je snapt vast al: ik ben Ina. Maar, als je Majesteit roept kom ik ook, hoor. Ik ben namelijk nogal knuffelig aangelegd. En iets in mijn koninklijke gestalte zegt mij dat dit bij Zebra-Zorg helemaal goed gaat komen. Ik ben de statige!

Bekroon het werk van Ina met 10 euro per maand >>

Ik ben Yin

Ik ben het zwarte schaap van de boerderij. Maar, geen zorgen! Met mijn positie zit het helemaal snor. Ik ben met mijn zus Yang als flessenlam naar de boerderij gekomen omdat onze moeder vlakt na onze geboorte is gestorven. We zijn goed opgevangen door de deelnemers en door hond Senna. Ik viel gelijk op door mijn enorme eetlust. Zodra mijn fles leeg was begon ik te sabbelen aan andere dingen. Dat heb ik nu soms nog wel eens. Dan sabbel ik bijvoorbeeld zo hard op een rok of ander flapperend kledingstuk dat er een gat in komt. Sorry alvast! Ik ben de rokkenjager!

Bekroon het werk van Yin met 10 euro per maand >>

Ik ben Yang

Ik ben de witte zus van Yin. Ze zeggen op de boerderij dat ik een staartje van goud heb. Ik zie dat niet zo, ik zie alleen dat het een stuk korter is dan eerst. Dat komt doordat ik geopereerd ben aan een gewonde staart die maar niet genas. Mijn staart is nu weer picobello in orde en voor de rest maak ik het ook goed. Ik ben erg op mijn rust gesteld en mag graag luieren of een beetje schurken langs een hek of boom. Ik maak me niet zo snel druk en vind het prima wanneer je lekker bij me komt zitten. Ik ben de rustbrenger.

Bekroon het werk van Yang met 10 euro per maand >>

Wij zijn Anne en Elsa

Wij zijn net nieuw op de Zebra-Zorg boerderij en vinden het hier heel leuk. Er zijn zoveel nieuwe mensen en dieren om te ontdekken, dat vinden we een groot avontuur! We vinden het wel heel jammer dat we geen fles met lammetjesmelk meer krijgen. Maar dat hoort bij opgroeien, zeggen ze. Dat zal dan wel. Wij brengen de lente!

Bekroon het werk van Anne en Elsa met 10 euro per maand >>

Back To Top