skip to Main Content

Ik ben Beh

Ik ben van de drie schapen de oudste en de grootste. Ik ben als klein lammetje naar de boerderij gekomen. Mijn moeder baarde een vierling en dat was echt teveel van het goede. De boer heeft toen gevraagd of ze mij op de zorgboerderij wilden grootbrengen met de fles. Nou, dat wilden ze wel! Ik ben samen met boerderijhond Senna opgegroeid en vind het nog steeds leuk om met haar te spelen. We rennen graag achter elkaar aan en maken dan gekke sprongen. Soms worden bezoekers daar ongerust van: ze denken dan dat ik word opgejaagd. Maar als je goed oplet, zie je dat het vaak ook andersom is 😊 Ik ben de grappenmaker!

Bekroon het werk van Beh met 10 euro per maand >>

Ik ben Yin

Ik ben het zwarte schaap van de boerderij. Maar, geen zorgen! Met mijn positie zit het helemaal snor. Ik ben met mijn zus Yang als flessenlam naar de boerderij gekomen omdat onze moeder vlakt na onze geboorte is gestorven. We zijn goed opgevangen door de deelnemers en door hond Senna. Ik viel gelijk op door mijn enorme eetlust. Zodra mijn fles leeg was begon ik te sabbelen aan andere dingen. Dat heb ik nu soms nog wel eens. Dan sabbel ik bijvoorbeeld zo hard op een rok of ander flapperend kledingstuk dat er een gat in komt. Sorry alvast! Ik ben de rokkenjager!

Bekroon het werk van Yin met 10 euro per maand >>

Ik ben Yang

Ik ben de witte zus van Yin. Ze zeggen op de boerderij dat ik een staartje van goud heb. Ik zie dat niet zo, ik zie alleen dat het een stuk korter is dan eerst. Dat komt doordat ik geopereerd ben aan een gewonde staart die maar niet genas. Mijn staart is nu weer picobello in orde en voor de rest maak ik het ook goed. Ik ben erg op mijn rust gesteld en mag graag luieren of een beetje schurken langs een hek of boom. Ik maak me niet zo snel druk en vind het prima wanneer je lekker bij me komt zitten. Ik ben de rustbrenger.

Bekroon het werk van Yang met 10 euro per maand >>

Back To Top