Skip to content

Ik ben Boris Boef

Mijn achternaam verwijst naar het feit dat ik graag in je jaszakken snuffel en in de knopen van je jas bijt. Ik ben dol op aandacht en vind het verschrikkelijk om ergens alleen achter te blijven. Ik ga dan wanhopig hinnikend heen en weer lopen. Gelukkig is er altijd wel iemand die me dan even komt troosten. Voor een potje voetbal ben ik altijd wel te porren en ook geborsteld worden vind ik heerlijk. Ik word liefkozend sproetenkop genoemd en ik ben de aandachttrekker!

Bekroon het werk van Boris Boef met 15 euro per maand >>

Ik ben Boris Blond

Je snapt vast wel waar mijn achternaam vandaan komt. Als je heel goed kijkt zie je dat zelfs mijn wimpers blond zijn. Wanneer je het vriendelijk vraagt, vertoon ik graag mijn kunstjes. ‘Nee’ schudden, kusjes geven, netjes een voetje geven of parmantig voor de kar lopen: ik kan het allemaal. Ik ben sterk, stevig en geduldig. Ik ben door mijn oude baasjes aan de zorgboerderij geschonken omdat ik daar kan doen wat ik het allerliefste doe: spelen met kinderen. Ik ben dus in alle opzichten een cadeautje!

Bekroon het werk van Boris Blond met 15 euro per maand >>

Ik ben Murel

Mijn naam betekent “kent de zee”. In 2016 kwam ik vanuit Ierland naar Nederland met de boot. Nadat ik een beetje gewend was aan de nieuwe grond onder mijn voeten begon mijn opleiding tot therapiepaard. Mensen noemen mij vaak bescheiden en een tikkeltje verlegen. Als het er op aan komt ben ik er. Je mag altijd op mij leunen. Met mijn indrukwekkende Ierse snor en baard, strijk ik langs je haren en kriebel ik voorzichtig langs je wangen wanneer je verdrietig bent. Ik ben de sterke schouder!

Bekroon het werk van Murel met 15 euro per maand >>

Ik ben Rian

Tijdens de kerstvakantie van 2019 ben ik op de boerderij komen wonen. Mijn vriendenlijst is in een paar maanden tijd zo lang geworden dat ik er bijna verlegen van zou worden. Bijna ja, want echt heel erg bescheiden ben ik niet. Ik ben dol op mensen, erg aanhankelijk, sta graag op de voorgrond en oeps, soms ook per ongeluk op wat tenen. Gelukkig worden mijn misstappen me makkelijk vergeven. Dat heb ik vast aan mijn bruine ogen te danken want het valt me op dat mijn mensenvrienden daar graag in kijken. Ik ben Rian, de aanhankelijke!

Bekroon het werk van Rian met 15 euro per maand >>

Ik ben Zora

Ik heb dezelfde naam als een robot die sinds kort in de zorg wordt ingezet om mensen te ondersteunen. Vergis je niet: ik ben alles behalve een robot. Ik ben warm, heb een zachte glanzende vacht en een vurig hart. Ik ben snel, wendbaar en een tikkeltje wispelturig. Boven alles ben ik de leider van de Zebra-Zorg kudde, een taak die ik uiterst serieus neem. Meestal heb ik zin om mee te doen met mensenwerk, ik ben attent, ondernemend en nieuwsgierig. Als ik ergens geen zin heb, merk je het direct. Ik ben de gangmaker!

Bekroon het werk van Zora met 15 euro per maand >>

Back To Top