skip to Main Content

Ik ben Senna

Ik ben een berghond, een Leonberger om precies te zijn. Ik ben een zachtaardig en beschermend type. Het zorgen voor anderen zit me in mijn bloed. Vooral angstige of kwetsbare mensen en dieren kunnen op mij rekenen, ik heb daar neus voor. Soms jaag ik een brutale kip op. Ik weet dat dat niet mag maar alleen maar lief zijn, is zó saai. Ik houd graag de boel bij elkaar en zie graag wie er binnenkomt en weer weggaat. Je zult me vaak zien zitten op het plein voor de hooiberg. Daar heb ik goed uitzicht op de toegangspoort. Geaaid worden vind ik het fijnste dat er bestaat. Ik ga pas bij je weg als je me duidelijk aangeeft dat je klaar bent. Ik ben de hoeder.

Bekroon het werk van Senna met 10 euro per maand >>

Ik ben Meike

Net als mijn moeder Senna ben ik een echte Leonberger. Op 6 november 2018 op de boerderij geboren, als eerste! Dat laatste komt waarschijnlijk omdat ik nogal nieuwsgierig van aard ben, ik steek mijn neus onverschrokken in de meest uiteenlopende nieuwigheid.

Mijn grootste hobby is verzamelen. In de tuin van het woonhuis beheer ik inmiddels een indrukwekkende verzameling. Bloempotten, borstels, bezems, dweiltjes, een vloerwisser, een werkhandschoen, een emmer en een tuinschepje: je ziet, ik heb een brede interesse.

Al mijn activiteiten ten spijt: het liefst ben ik, net als mijn moeder Senna, onder de mensen. En dat is precies waarom mijn loopbaanplanning al helemaal rond was voor ik goed en wel uit de luiers ben. Met trots kan ik melden dat mijn opleiding als hulphond is begonnen. In de puppyklas vinden ze me opvallend relaxed. Zelf heb ik eerlijk gezegd geen idee waarover ik me druk zou moeten maken. Mijn leven loopt op rolletjes.

Ik ben de levensgenieter

Bekroon het werk van Meike met 10 euro per maand >>

 
Back To Top