Skip to content

Ik ben Meike

Ik een echte Leonberger. Op 6 november 2018 op de boerderij geboren, als eerste! Dat laatste komt waarschijnlijk omdat ik nogal nieuwsgierig van aard ben, ik steek mijn neus onverschrokken in de meest uiteenlopende nieuwigheid.

Mijn grootste hobby is verzamelen. In de tuin van het woonhuis beheer ik inmiddels een indrukwekkende verzameling. Bloempotten, borstels, bezems, dweiltjes, een vloerwisser, een werkhandschoen, een emmer en een tuinschepje: je ziet, ik heb een brede interesse.

Al mijn activiteiten ten spijt- het liefst ben ik onder de mensen. Ik ben een zachtaardig en beschermend type. Het zorgen voor anderen zit me in mijn bloed. Vooral angstige of kwetsbare mensen en dieren kunnen op mij rekenen, ik heb daar neus voor. Zelf heb ik eerlijk gezegd geen idee waarover ik me druk zou moeten maken. Mijn leven loopt op rolletjes.

Ik ben de levensgenieter

Bekroon het werk van Meike met 10 euro per maand >>

Ik ben Mollie

Ook ik ben een echte Leonberger. Op 9 februari 2022 ben ik in Brabant geboren. Meike en ik hebben dezelfde vader en dat maakt van ons zussen. Omdat we allebei een andere moeder hebben noemen ze ons ook wel eens halfzussen. Maar, met dat halve gedoe heb ik niets, ik stort me graag helemaal ergens in.

Mijn grootste hobby is molshopen omver ploegen. Met mijn neus! Dat mijn geboortejaar ook een uitstekend mollenjaar blijkt te zijn is dus mooi meegenomen. Naast alle grondwerkzaamheden spring ik ook graag mijn zus Meike op haar nek. Meestal vindt ze dat best maar soms heeft ze haar dag niet en kan ze flink snauwen. Een echte zus dus.

De mensen hier zijn stapeldol op mij. Lekker is dat! Ik wil niet opscheppen maar ik krijg iedereen moeiteloos op de knieën. Even knipperen met mijn bruine ogen, mijn kop iets scheef houden en daar gaan ze al…. Mijn staart wiebelt de hele dag van blijheid. Dat gaat vanzelf. Mensen? Ik krijg er geen genoeg van!

Ik ben de mensenvriend

Bekroon het werk van Mollie met 10 euro per maand >>

Back To Top