Skip to content

Ik ben Brownie

Ik ben een dwerggeit, niet meer piep maar ook niet stokoud. Ik werd ooit door een lieve vrijwilliger in huis genomen en met de fles grootgebracht omdat mijn eigen moeder er niet voor me kon zijn. Daarna ben ik op de boerderij gekomen. Ik heb zelf ook kinderen grootgebracht, daar was ik goed in. Vandaag de dag zorg ik vooral voor mezelf. In deze tijd moet je goed voor jezelf opkomen en dat lukt me aardig. Ik ben vliegensvlug, spring overal nog moeiteloos op en deins er niet voor terug om mijn horens te gebruiken als iemand het echt te bont maakt.

Ik ben de assertieve!

Bekroon het werk van Brownie met 10 euro per maand >>

Wij zijn grote zus en kleine zus

We zijn van Nubische afkomst, onafscheidelijk en uiterst elegant al zeggen we het zelf. We gaan graag op onderzoek uit en zijn dol op geitengeintjes. We hebben oog voor zwakke plekken in de afrastering en springen gracieus op de picknicktafels om appels en groene blaadjes uit de bomen te snoepen. Grote zus, heeft van haar adoptieouders Jort en Yfke de naam ADINA gekregen, zij loopt steevast voorop om te bekijken of de kust veilig is. Kleine zus volgt haar, een tikkeltje schuchter, op de voet. Kleine zus mag dan wat minder groot zijn, ze heeft mooi wel een reusachtige en gezellige adoptiefamilie in het dorp Vogelenzang! Op dierendag maakte ze uitgebreid kennis met de kinderen van IKC de Paradijsvogel die haar doopten met de naam MEKKIE. Een toepasselijke naam want mekkeren dat kan kleine zus als geen ander!

Wij zijn de vrolijke geitenbreiers!

Bekroon het werk van Adina en Mekkie met 10 euro per maand >>

Back To Top