skip to Main Content

Ik ben Ymke

Ik ben een uit de kluitengewassen mini-ezel met een prachtige donkere vacht. Ik ben erg gehecht aan mijn maatje Grace. Omdat ik zelf geen kinderen heb, help ik haar bij de opvoeding van haar zoon Sammy. Grace is best een strenge moeder, ik daarentegen kan moeilijk kwaad worden op dat kleine kereltje met die pretlichtjes in zijn grote bruine ogen. Met mensenkinderen heb ik dat ook vaak. Ik ben de geduldige!

Bekroon het werk van Ymke met 15 euro per maand >>

Ik ben Grace

Ik ben een grijze mini-ezel. Trotse moeder van Sammy. Ik ben een nieuwsgierig en zachtaardig type. Niet dat ik een doetje ben: grenzen aangeven kan ik als de beste. Wanneer jij iets van me wilt, kun je het beste even de tijd nemen om het een en ander te overleggen. Maak je teveel haast dan ga ik in mijn achteruit. Je kunt dan op je kop gaan staan maar dat helpt je niet! Wat wel helpt is een pas op de plaats, naast mij natuurlijk. Ik ben de onthaaster!

Bekroon het werk van Grace met 15 euro per maand >>

Ik ben Sammy

Ik ben de jongste in onze ezelfamilie en kreeg al vrij snel na mijn geboorte een belangrijke taak. Ik speel de hoofdrol in het coachprogramma ‘Bij Sammy op de Sofa’ – therapie zonder praatjes. Met prentenboeken en grote luisterende oren, help ik kleine en grote kinderen op weg. Ik ben trots op mijn werk, zoek graag toenadering en vind het heerlijk om te kroelen en te luisteren naar alles dat me wordt ingefluisterd. Ik ben de luisteraar!

Bekroon het werk van Sammy met 15 euro per maand >>

Back To Top