Skip to content

Ik ben Blue

Ik ben een witte Alpaca met blauwe ogen. Sommige mensen vinden mijn ogen eng, anderen vinden ze juist prachtig. Mij maakt het niet uit, ik kan er goed mee zien. In de zomer van 2017 ben ik, op een winderige dag, moeder geworden van Storm. Storm en ik spreken onze eigen taal, we neuriën de hele dag naar elkaar. Hij blijft bij me tot hij op eigen benen kan staan, dan verhuist hij naar een andere boerderij. Mijn vacht is zijdezacht en toch ben ik niet echt aaibaar. Mensen die er niet direct op uit zijn om me aan te raken, snuffel ik in hun haar of aan hun neus. Uitgestoken handen ontwijk ik meestal.

Ik ben de voorzichtige!

Bekroon het werk van Blue met 15 euro per maand >>

Ik ben Sky

Ik ben een bruin-witte Alpaca. De kinderen van het IKC de Paradijsvogel hebben er voor gezorgd dat ik op de boerderij bij Blue kon gaan wonen. Ze hadden gehoord dat Alpaca’s niet graag alleen zijn en besloten geld in te zamelen voor een schooldier, voor mij dus! Daar bleef het niet bij: ze startten ook een dierendienst: ieder dinsdag komen er een paar leerlingen naar de boerderij om ons samen met de deelnemers van de zorgboerderij te verzorgen. Ik bekijk al die drukte het liefst van een afstandje.

Ik ben de afwachtende!

Bekroon het werk van Sky met 15 euro per maand >>

Back To Top