In deze tijd is het van groot belang dat we onszelf beschermen tegen overprikkeling. Bij Zebra-Zorg beschouwen we de natuur als best denkbare herstelplek en als kostbare inspiratie- en ontwikkelplek. In de natuur liggen lessen en voorbeelden voor het oprapen, daar doen we graag ons voordeel mee.

Op de Zebra-Zorgboerderij verbinden we kinderen, jongeren en volwassenen (weer) met de natuur. Dat doen we op een prachtige locatie midden in de natuur met hulp van boerderijdieren. In onze professionele begeleiding staan dieren in veel gevallen centraal.  Hun unieke, eenvoudige, woordeloze en vooral oordeelloze bijdrage blijkt keer op keer van grote waarde.

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Volg daarom onze Facebook-pagina Zebra-Zorg en vorm zo je beeld over het leven, het werk, het ritme en de inzichten op onze boerderij.

Op Youtube vind je onze documentaire “Goed dat ik er was vandaag”, een dwarse kijk op jeugd- en gehandicaptenzorg.

De visie en methodiek van Zebra-Zorg is uitgebreid beschreven in een compleet document dat wij u op verzoek graag toesturen. U kunt uw interesse via info@zebrazorg.nl kenbaar maken.