skip to Main Content

Voor algemene informatie over de organisatie kunt u contact opnemen met Lia de Ridder via telefoonnummer  06 – 25 29 39 20  of via het contactformulier.

Als u informatie wilt over de mogelijkheden van zorg voor u zelf, uw kind of een cliënt kunt u direct bellen met Jacqueline Nijssen op telefoonnummer 06 – 22 91 48 86 of het contactformulier invullen.

Als u geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk, dan kunt u een e-mail sturen naar onze vrijwilligerscoördinator Sanne van Veller (sanne@zebrazorg.nl) of het contactformulier invullen.

Volg je een opleiding en zoek je een stageplek? Vul dan het contactformulier hieronder in en we nemen contact met je op.

Bezoekmogelijkheden
De Corona-periode hebben we gelukkig tot nu toe goed doorstaan. We zijn blij met de versoepelingen die het kabinet in juni heeft doorgevoerd. Het is belangrijk dat we allemaal weer relatief onbelemmerd ontspanning kunnen vinden met elkaar. Op onze boerderij hebben we de zomer gebruikt om aan deze nieuwe situatie te wennen.
Vanaf 16 augustus kunnen deelnemers hun familieleden bij aankomst of vertrek weer een rondleiding geven over de boerderij. Kinderen uit de buurt en hun (groot-)ouders zijn na de zomervakantie weer van harte welkom op het buitenterrein van de boerderij. De bezoektijden voor onze buren zijn maandag tot en met vrijdag van 10-11 uur en van 14-15 uur. Op woensdag van 14-16 uur. Voor mensen die niet in de buurt van onze boerderij wonen is een recreatief bezoek aan onze boerderij helaas niet mogelijk.

Burendag
Op zaterdag 25 september zetten we onze deuren van 13.30-15.00 uur open voor alle buren die graag een kijkje komen nemen op ons terrein om te horen wat we doen, de dieren te aaien of simpelweg te genieten op ons prachtige terrein. Helaas hebben we door vraatzuchtige wintervlinders dit jaar geen appels uit eigen boomgaard, maar we zullen zorgen voor allerlei andere zelfgemaakte lekkernijen.

Adres:
Zebra-Zorgboerderij
Vogelenzangseweg 240
2114 CH te Vogelenzang

Telefoon:
(06) 44 26 79 22

Email:
info@zebrazorg.nl

KvK nummer:
34297052

AGB-code:
731324

ANBI:
ANBI informatie
Maatschappelijk jaarverslag 2020
Financieel jaarverslag 2020

Privacy:
Privacy en cookieverklaring

Rabo rekening nummer:
NL43.RABO.0130.4390.61

Je kunt ons volgen op Facebook:
www.facebook.com/ZebraZorg

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Back To Top